O nama

Kvalitet

Proizvodi

Tehnička uputstva

Reference

Konkurs

Kontakti

    U našem Privrednom Društvu je 1998 godine izvršena sertifikacija sistema kvaliteta ISO 9001 za sistem menadžmenta, projektovanje, proizvodnju i prodaju hidroizolacionih traka na bazi bitumena, bitumenskih masa i adeziva za građevinarstvo. Sertifikacija svih kompanijskih procesa je bila polazna tačka za politiku konstantnog poboljšanja naše organizacije, i samim tim postizanje visokog kvaliteta svih naših proizvoda.

Izbor kvaliteta je bio pravi: naši klijenti su nas nagradili njihovim poverenjem, što nam je omogućilo dodatne investicije. Zajedno smo ostvarili uzajamni odnos zadovoljstva što je donelo prednosti kako našim klijentima, tako i nama.

Hidroizolacioni proizvodi FIM Kanjiže su garancija za dugotrajnu zaštitu. Osnovne karakteristike su: trajnost, lako prilagođavanje i primenjivanje u svim klimatskim uslovima, produženje perioda pokrivenosti i omogućavanje ekonomske uštede s obzirom na učestalost zamene.

 

Istražnorazvojna laboratorija FIM-a za ulaznu, međufaznu i finalnu kontrolu ima direktnu saradnju sa jednom od najboljih laboratorija u sektoru, sa “EUREKOM” iz GENERAL MEMBRANE - Italija. Svi testovi koji se izvršavaju u ovoj laboratoriji na hidroizolacionim trakama odnosno smešama su priznati od strane SINAL-a od 2000. godine. “EUREKA” je snabdevena sa vrhunskim instrumentima za ispitivanje i kontrolu kvaliteta, naravno, besprekornom metodologijom i vrhunskim tehničarima koji svakodnevno kontrolišu proizvodnju.

Prošle godine laboratorija “EUREKA” je izvršila više od 7000 kontrola na sirovinama i gotovim proizvodima (pre, tokom i na kraju proizvodnje), koristeći uvek istu strukturu, iste metodologije i iste ljudske resurse.

Sa ovom saradnjom i laboratoriji FIM-a je garantovano stalno poboljšanje kvaliteta ispitivanja u svim procesima.

                

Osim ISO 9001 standarda, FIM aktivno radi na primeni standarda za zaštitu životne sredine ISO 14000, kao i na registraciji CE oznake. Ovaj način obeležavanja biće uveden tokom prve polovine 2007 godine, i samim tim FIM će postati prva fabrika u Srbiji osposobljena za izvoz u Evropu.